Type what you are searching for:

Wil je met me trouwen?

Misschien weet u het al heel zeker, maar zoekt u nog naar het juiste moment om het te vragen? Dan zijn de kerstdagen of de jaarwisseling de perfecte gelegenheid om uw geliefde ten huwelijk te vragen. Aan de ring hebben wij alvast gedacht!

 


 

Sprankelende Mini Wave

De Mini Waves-collectie van Bigli bestaat uit sieraden om de bijzondere momenten van het leven mee te vieren. En wat is nu meer bijzonder dan een aanzoek? Deze roségouden ring sprankelt door de briljant geslepen diamant en de golvende vorm zorgt voor een optimale schittering. De Wave heeft een diameter van 10 millimeter, allesbehalve Mini dus.

 

Bekijk Bigli collectie
 


 

Eloise

Zoekt u een prachtig ontwerp van Nederlandse bodem? Dan is uw aanstaande vast onder de indruk van deze ring met de naam Eloise van het Nederlandse R&C. Deze ring is solitair zeer geschikt als aanzoeksring, maar straks ook mooi te combineren met de trouwring. De bijzondere, kwartslag gedraaide zetting laat de briljant geslepen diamant prachtig tot zijn recht komen. De ring is verkrijgbaar in diverse goudcombinaties en diamantgroottes.

 

Bekijk R&C collectie
 


 

Met liefde

Onze liefde voor diamant komt tot uiting in de Signature Diamonds by Van Hell 1933-collectie. Maar hoe brengt u uw liefde tot uiting? Wellicht met deze ring met een briljant geslepen diamant (VS/TW) met een gewicht van 1,38 ct. Deze royale, sprankelende edelsteen wordt met liefde gedragen door een 18 karaat roségouden montuur in een vrouwelijke, eigentijdse uitvoering. Tegen deze ring kan toch niemand nee zeggen?

 

Bekijk collectie
 


 

Koninklijk

De Royal Trinity is met recht een koninklijke ring. Gemaakt voor de koningin in uw leven straalt deze witgouden ring door de briljant geslepen diamanten. De klassiek elegante ring zal door menig vrouw worden gewaardeerd. Het is bovendien een sterk staaltje Nederlands vakwerk want de ring is een van de meesterwerkjes van R&C Jewelry.

 

Bekijk R&C collectie
 


 

Magie van Bron

Voor wie van plan is op de knieën te gaan voor een geliefde, maar moeite heeft de perfecte ring uit te kiezen, hebben wij wel een advies: een sieraad van Bron maakt elke vrouw gelukkig. Wat dacht u van deze roségouden ring waarin de diamanten als sterrenstof zijn gezet? Het geeft een prachtige schittering en een magisch effect. Deze ring kan subtiel solo gedragen worden of sprankelend in een set ringen.

 

Bekijk Bron collectie
 


 

Subtiel symbool

Een symbool van ware liefde hoeft niet groots en spectaculair te zijn. Eenvoudig en subtiel kan ook. Of u nu verkering vraagt of iemand hebt gevonden om de rest van uw leven mee te delen, deze ring uit de Brilliantly collectie van Miss Spring is het symbool van uw liefde voor haar. De witgouden ring heeft een elegante uitstraling. De briljant geslepen diamant wordt door vier zetpootjes vastgehouden, zoals u elkaar nooit meer zal loslaten.

 

Bekijk Miss Spring collectie