Type what you are searching for:

Het Van Hell Event 2023, een terugblik

Drie dagen lang mochten we onlangs feest vieren. Drie dagen die in het teken stonden van het jaarlijkse Van Hell event en de viering van onze negentigste verjaardag. Voor ons was het ook een feest om zoveel bekende gezichten te mogen ontvangen in Kasteel De Schaffelaar. We genieten nog even na met deze terugblik.

Kasteel De Schaffelaar vormde de stijlvolle locatie om drie dagen lang in een sfeervolle omgeving een bijzonder jubileum te vieren met de mensen die belangrijk voor ons zijn. Bij een feest horen natuurlijk smakelijke hapjes en drankjes. De feestelijke lekkernijen van Van Hell patissiers vielen duidelijk in de smaak.

 


Met het boek ‘Onze Reis door de Tijd’ blikken we terug op negentig jaar Van Hell juweliers en werpen een blik op de toekomst. In Barneveld mochten we het boek voor het eerst presenteren. Wie 90 wordt heeft natuurlijk veel mooie verhalen te vertellen. In het Van Hell museum keerden we terug naar het verleden.

 


Voor een bedrijf als Van Hell juweliers is familie belangrijk. Vanuit Apeldoorn en Amersfoort troffen we elkaar in Barneveld, om samen het 90-jarig bestaan te mogen vieren.

 


Tijdens het Van Hell Event waren natuurlijk talloze sieraden en horloges te bewonderen, maar ook interessant is om te zien hoe ze worden gemaakt. Daarom lieten een horlogemaker, edelsteenzetter en goudsmid zien hoe hun creaties tot stand komen,

Een 90-jarig bestaan zou natuurlijk niet mogelijk zijn geweest zonder de klanten die we in Amersfoort en Apeldoorn mogen ontvangen. Het was fijn om tijdens het jubileum zoveel bekende gezichten te mogen zien. Wij hopen dat u er ook van genoten hebt. Heeft u ons event gemist en zou u ook graag een boek ontvangen ter ere van ons 90 jarig bestaan? In onze winkels ligt een exemplaar voor u klaar.

Hopelijk heeft u ervan genoten.