Type what you are searching for:

Cool als de winter met Sparkling Wit en IJsblauw

Is de winter u te koud? Met warme, comfortabele en stijlvolle kleding blijft het leven aangenaam. Kies voor het sneeuwthema Sparkling Wit of het koele IJsblauw en ga op in het jaargetijde. Deze sieraden en horloges draagt u erbij.

 


 

Sportief en stijlvol

Een wijzerplaat als een smetteloze ijsbaan. Daar doet deze Breitling Chronomat Automatic GMT 40 aan denken. Het horloge is stevig genoeg voor een sportieve prestatie en tegelijkertijd stijlvol voor een feestelijke gelegenheid. Dankzij de GMT-functie is dit edelstalen horloge bovendien een perfecte partner voor verre reizen. Het Breitling kaliber 32 stuurt de tijd- en datumweergave aan met een buitengewone nauwkeurigheid zoals blijkt uit de COSC-certificering. De Breitling Chronomat Automatic GMT 40 is waterdicht tot 200 meter.

 

Bekijk Breitling collectie
 


 

Cool blauw

Cool blauw is het eerste dat opvalt als we kijken naar de Manero Autodate Love van Carl F. Bucherer. Het blauw van de wijzerplaat wordt opgesierd met een aantrekkelijk bladpatroon achter de kleine seconde. De blauwe band is gemaakt van alligatorleer. Het dameshorloge biedt een elegante eerste indruk, maar achter het charmante design gaat een zeer functioneel horloge schuil. Het automatische uurwerk, dat zichtbaar is aan de achterzijde van de kast, is buitengewoon nauwkeurig en heeft een gangreserve van 42 uur.

 

Bekijk CFB collectie
 


 

Een gletsjer om de pols

Wie graag een gletsjer wil zien, maar niet de behoefte voelt om er zelf overheen te wandelen, heeft aan een blik op dit horloge genoeg. De wijzerplaat van deze Montblanc 1858 Automatic Date 0 Oxygen The 8000 is geïnspireerd op een gletsjerpatroon. Het is hierop aangebracht met de Sfumato-techniek waarmee de structuur van de gletsjer goed zichtbaar wordt. Deze Montblanc 1858 Geosphere 0 Oxygen The 8000 is een eerbetoon aan ‘s werelds hoogste toppen en de alpinisten die deze durven te beklimmen onder extreme omstandigheden. Het horloge voldoet dan ook aan alle eisen voor een dergelijk avontuur. Zo staat de naam ‘0 Oxygen’ voor het feit dat zich in het horloge geen zuurstof bevindt. Hierdoor wordt condensvorming en oxidatie voorkomen en blijft het uurwerk langer optimaal presteren.

 

Bekijk Montblanc collectie
 


 

Alle jaargetijden

Met een blauwe wijzerplaat en band is deze Mini DolceVita in alle seizoenen thuis. Het is het ijsblauw van de winter, maar ook het azuurblauw van een tropische zee op een zonnige dag. Dat maakt dit dameshorloge van Longines tot een horloge dat voor elk jaargetijde en elke gelegenheid draagbaar is. Het horloge heeft een discrete, klassieke uitstraling waarmee het een eigentijdse elegantie toont. In de edelstalen kast bevindt zich een quartz uurwerk dat op geraffineerde wijze de uren, minuten en seconden aangeeft.

 

Bekijk Longines collectie
 


 

Eeuwige sprankeling

Sprankelende witte sneeuwvlokken zijn er slechts heel even, maar dankzij GioMio zijn ze er voor altijd. In deze witgouden ring uit de Avant Garde collectie zijn drie Asscher geslepen diamanten de eyecatcher in het opvallende design. In deze sierlijke ring worden ze geflankeerd door briljant geslepen diamanten (1,13 ct.). Dankzij het flexibele design past deze ring iedereen.

 

Bekijk GioMio collectie
 


 

2 ambachten

Dit zilveren collier is het resultaat van een samenwerking tussen Georg Jensen en A. Roege Hove. Door de lineaire patronen van de breistijlen van de Deense ontwerper te combineren met de iconische zilveren kralen van de Moonlight Grapes-collectie, is het stuk een uitdrukking van twee ambachten die samenkomen. Het collier is voorzien van drie rijen zilveren kralen in steeds kleiner wordende maten. Het collier kan worden geopend en gesloten via een naadloos geïntegreerd verschuifbaar palletslot.

 

Bekijk Georg Jensen collectie