Type what you are searching for:

Veilig op de piste en in stijl naar de après ski

Bent u van plan om van een wintersportvakantie te gaan genieten? Ski’s en skikleding gaat u natuurlijk niet vergeten, maar welke sieraden en horloges zijn robuust genoeg voor op de piste en spannend genoeg voor de après ski?

 


 

Comfort

Een ring die comfortabel genoeg is om actief te zijn en aansprekend genoeg om het glas mee te heffen. Dat is deze zilveren Incipit ring van Pianegonda. De ring heeft een minimalistisch ontwerp dat vrouwelijkheid en kracht uitstraalt. Door de opening aan de onderzijde is de ring met het grootste gemak om elke knokkel te schuiven.

 

Bekijk Pianegonda collectie
 


 

Oneindige knoop

De oneindige knoop is het symbool dat deze Infinity armband van Tirisi Moda kenmerkt. Op deze leren band in de kleur taupe is de knoop gelegd in zilver en roségoud, maar de oneindige knoop is er in drie varianten.

 

Bekijk Tirisi collectie
 


 

Schitterende afdaling

Een briljante afdaling op een moeilijke piste vraagt om deze sprankelende oorstekers van Tirisi Jewelry. Deze oorstekers zijn onderdeel van de Milano Sweeties-collectie. Ze zijn vervaardigd van 18 karaat roségoud en diamant. De briljant geslepen diamanten zorgen voor een prachtige schittering (0,44ct./TW-W).

 

Bekijk Tirisi collectie
 


 

Op grote diepte én grote hoogte

Deze Patravi Scubatec van Carl F. Bucherer is een honderd procent duikhorloge. Het heeft een waterdichtheid tot 500 meter, en daar zullen we straks tijdens een zonvakantie plezier aan beleven. Eerst zoeken we de sneeuw en de bergen op, want ook op de piste staat dit horloge zijn mannetje. Het edelstalen horloge is chronometer-gecertificeerd en geeft dus buitengewoon nauwkeurig de tijd en datum aan. De band is gemaakt van gerecycled PET textiel met rubber waardoor deze comfortabel draagt. In de edelstalen kast met een diameter van 45 millimeter is een automatisch uurwerk gehuisvest.

 

Bekijk CFB collectie
 


 

Witte tijdmeter

Een band als een verse skipiste en de nauwkeurigheid die vereist is voor een snelle afdaling. De Endurance Pro van Breitling beschikt bovendien over een chronograaf waarmee de tijden van de afdaling kunnen worden gemeten. Gemak en draagcomfort is er door de lichtgewicht Breitlight kast waardoor het horloge gemaakt is om te dragen tijdens het sporten of om casual te dragen. De Endurance Pro wordt aangedreven door Breitling’s Calibre 82, een COSC-gecertificeerde SuperQuartz™-chronograaf die uitzonderlijke precisie levert.

 

Bekijk Breitling collectie
 


 

Duik in de sneeuw!

Of het nu wordt gedragen met een sportieve jeans, een kostuum of een skipak. De Aquis Date van Oris laat iedereen stralen. In deze uitvoering heeft de edelstalen kast een diameter van 36,5 millimeter, een perfecte maat voor de meeste mensen. Het heeft een wijzerplaat van blauw parelmoer en een lichtblauwe rubberen band die bijdragen aan het sportieve uiterlijk. Met een waterdichtheid tot 300 meter is het horloge bestand tegen een onverhoopte duik in de sneeuw, maar ook tegen een duik in de Middellandse zee. Het wordt aangedreven door een automatisch uurwerk met een gangreserve van 38 uur.

 

Bekijk Oris collectie