Type what you are searching for:

Nieuw bij Van Hell juweliers

De afgelopen tijd hebben we ons aanbod kunnen uitbreiden met prachtige sieraden en aansprekende horloges. We laten ze graag persoonlijk aan u zien, maar dit is alvast een preview van enkele nieuwkomers die u bij ons mag verwachten.

 


 

Longines Conquest Heritage

Het design van de jaren vijftig en de techniek van nu. Ze hebben elkaar gevonden in de Longines Conquest Heritage. Opvallend is de manier waarop de tijd en gangreserve op de wijzerplaat worden getoond. Terwijl in de buitenste ring de uren, minuten en seconden worden afgetikt, is in de roterende schijf in het midden af te lezen hoe lang het automatische uurwerk nog de tijd zal aangeven. Met een indrukwekkende gangreserve van 72 uur zal het een tijdje duren voordat de gangreserve is uitgeput. Het automatische uurwerk heeft de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van 2024, maar in uitstraling gaat deze Longines Heritage terug naar de jaren vijftig. Dat zien we onder andere in het trapeziumvormige datumvenster en de twaalf aangebrachte, gefacetteerde indexen op de koepelvormige wijzerplaat in champagnekleur.

 

Bekijk collectie
 


 

Montblanc 1858 Iced Sea Automatic Date

In de Zwitserse Alpen is duiken geen sport die ter plaatse kan worden beoefend. Het heeft dus even geduurd voordat Montblanc een duikhorloge maakte, maar nu het zover is, laat het zien dat het thuis is op de hoogste bergtoppen en in de grootste diepten. Het eerste duikhorloge van het Zwitserse merk is de 1858 Iced Sea Automatic Date. Het voldoet aan alle eisen die aan een duikhorloge mogen worden gesteld en is tot driehonderd meter waterdicht. De edelstalen Montblanc is ook op het droge een opvallend horloge dankzij de wijzerplaat. Deze heeft een grijs gletsjerpatroon dat is geïnspireerd door de Mer de Glace – ijszee – de belangrijkste gletsjer op de Mont Blanc.

 

Bekijk collectie
 


 

Tirisi Moda Iconic Enamel Nude

Deze Iconic armband van Tirisi Moda heeft een zachte uitstraling dankzij het emaille in de kleur Nude. De armband van zilver en roségoud oogt bescheiden, maar let eens op de details. De T van Tirisi is op geraffineerde wijze verwerkt in de ronde elementen. De armband is met haar subtiele schoonheid solitair te dragen, maar combineert ook perfect met armbanden in een andere kleur uit dezelfde collectie.

 

Bekijk collectie
 


 

Montegrappa Venetia Rollerball Pen Vintage Conifer

Ook altijd op zoek naar uw pen? Dan zal dat niet deze rollerball van Montegrappa zijn, want deze pen is gemaakt om te koesteren. De pen waar het over gaat is de Montegrappa Venetia Rollerball Pen Vintage Conifer. De stijlvolle pen heeft een vintage uitstraling en is ideaal om prachtige handgeschreven epistels mee te schrijven zoals we dat vroeger deden. De rollerball heeft een lengte van 147 millimeter, een diameter van 16,5 millimeter en weegt 33 gram. Probeer hem uit in Apeldoorn.

 

Bekijk collectie
 


 

Montegrappa Venetia Rollerball Pen Plume Agate

Schrijft u graag brieven, notities of kaartjes met een handschrift zoals dat vroeger werd nagestreefd? Dan is de Montegrappa Venetia Rollerball Pen Plume Agate hiervoor het perfecte gereedschap. De rollerball maakt deel uit van de Vintage Class collectie van het Italiaanse merk en doet de mode uit lang vervlogen tijden herleven. De rollerball heeft een lengte van 147 millimeter, een diameter van 16,5 millimeter en weegt 33 gram. Ziet u zich al de mooiste brieven schrijven met deze stijlvolle pen?

 

Bekijk collectie