Type what you are searching for:

Inspiratie in München

Het aantal beurzen dat we kunnen bezoeken, is de afgelopen jaren sterk afgenomen. Steeds vaker zien we de nieuwste collecties in een persoonlijke setting of online. Een beurs is echter dé plek om het nieuwe aanbod bij elkaar te zien en te kunnen vergelijken. Gelukkig stelt de Inhorgenta in München ons nooit teleur. Het blijft dé plek voor mooie inspiratie.

In München hebben we mooie nieuwe modellen ingekocht bij Ebel en MeisterSinger. U vindt de horloges binnenkort in Apeldoorn en Amersfoort en wij laten u ze graag zien. Ook waren er op de beurs mooie collecties van bijzondere sieradenmerken. De inspiratie die we hier opdeden, nemen we mee naar huis en ziet u terug in onze winkels en op de site.

 

 

Eveneens in München mochten we een bezoek brengen aan de Flagshipstore van QLOCKTWO. De bijzondere klokken hebben hun weg al gevonden naar het interieur van onze klanten, maar in München staan de producten echt in het middelpunt. De onlangs geopende winkel is strak ingericht en heeft de uitstraling van een museum waar de klokken als kunstwerken zijn tentoongesteld. Het is een Galerie, zoals QLOCKTWO de winkels zelf noemt, voor de kunstwerken die het maakt. Binnenkort volgt er een heel bijzonder exemplaar, de QLOCKTWO MOON 180.