Type what you are searching for:

Statementringen

Een ring kan mooi zijn in haar eenvoud, maar er zijn momenten dat we een ring willen dragen die mag opvallen. Een statementring is een ring die uniek is, iets zegt over wie we zijn en wat we willen uitstralen. Welk statement zou u willen maken?

 


 

Opvallen mag

Wow! Dat is het eerste woord dat in ons opkomt bij het zien van deze opvallende ring van Artur Scholl. De roségouden ring draagt een paarsroze kunziet die wordt omringd door roze saffieren. Het is een ring voor een feest dat niemand willen missen.

 

Bekijk collectie
 


 

Zie ze vliegen

Deze ring is een bewegend kunstwerkje dat door Artur Scholl werd gemaakt ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van Hell juweliers. In deze 18 karaat rosé- en witgouden ring staat de natuur centraal, verbeeld door een vlinder met groene tsavoriet en witte diamant. De vleugels van de vlinder zijn flexibel dus kunnen bewegen en de achterzijde is op een fraaie wijze opengewerkt. De bijzonder elegante ring zal met lef en klasse worden gedragen door haar toekomstige eigenaresse. De ring zal namelijk niemand ontgaan want de vlinder is 3,4 centimeter hoog en 3,9 centimeter breed.

 

Bekijk collectie
 


 

Ingenieus en krachtig

Wie op zoek is naar een ring om een statement mee te maken, doet er goed aan om een blik op de collectie van Artur Scholl te werpen. Het Duitse merk maakt exclusieve sieraden in verschillende goudtinten met kleurrijke edelstenen en glinsterende diamanten. Wat we ons hierbij moeten voorstellen, blijkt perfect uit deze krachtige ring. De roségouden ring bestaat uit een deel met witte en een deel met zwarte diamant. Door het ingenieuze ontwerp zijn de twee onlosmakelijk met elkaar verbonden.

 

Bekijk collectie
 


 

Blikvanger

Er zijn ringen die uw blik vangen om deze vervolgens niet meer los te laten. Zo’n ring is dit roségouden exemplaar van R&C. Deze ring is vervaardigd van roségoud en schittert door 33 briljant geslepen diamanten. De champagne diamanten hebben een warme kleur, ieder met een eigen intensiteit. Het is een ring waar we wel naar moeten blijven kijken, maar er is niemand die dit erg vindt.

 

Bekijk R&C collectie