Type what you are searching for:

De choker

De choker is een halssieraad dat we de laatste tijd veel op de catwalks zien verschijnen. Vreemd is dat niet want hoewel de choker van alle tijden is, is het aantal variaties ermee bijkans eindeloos. Logisch, want een choker heeft vele voordelen. Ze legt een elegant accent op de hals zonder in kleding te verdwijnen en laat zich goed combineren met een of meerdere langere colliers. Een choker kan strak zijn, maar ook losjes en comfortabel om de hals hangen.

 


 

Soepel en flexibel

Het woord ‘choker’ klinkt misschien wat zwaar, maar dat is dit halssieraad van IsabelleFa zeker niet. Het maakt deel uit van de FlixFlex-collectie en is dus bijzonder flexibel en luchtig. De choker van IsabelleFa is zelfs zo soepel om te dragen, dat u er pas weer aan denkt dat u het om heeft als u er een compliment voor in ontvangst mag nemen. De kleur van dit collier is Rouge Royal, een roodgoud dat uitsluitend wordt doorbroken door de diamant in het uiteinde.

 

Bekijk collectie
 


 

Opvallende verschijning

De naam FlixFlex zegt eigenlijk al genoeg: dit collier van IsabelleFa is een opvallende verschijning, maar tegelijkertijd zeer flexibel. De verfijnde ronde vormen maken het collier bovendien aangenaam soepel om te dragen. Een subtiel accent is de diamant die in het uiteinde van dit roodgouden RougeRoyal collier is gezet.

 

Bekijk collectie
 


 

Schoonheid

Wie dit collier uit de Signature Diamonds by Van Hell 1933-collectie draagt, zal het stralende middelpunt bij elke gelegenheid zijn. De eyecatcher is de briljant geslepen diamant, met een licht gele tint en een gewicht van 4,81 ct.. De royale edelsteen wordt gedragen in een witgouden montuur als blikvanger aan een collier waarin nog eens 121 diamanten zijn gezet. Het geheel is een echte schoonheid, vervaardigd met een onberispelijk oog voor detail waarin de liefde voor diamant alom aanwezig is.

 

Bekijk collectie