Type what you are searching for:

Vaderdag. 5 cadeautips voor de allerliefste vaders

Wat geven we op 16 juni cadeau aan de man die er altijd voor ons is? Dat kan een lastige vraag zijn, want verdient de allerliefste vader met Vaderdag niet het allerbeste? Verwen hem met deze 5 tips.

 


 

My name is Bond… pa Bond

Is uw vader net zo slim, dapper, behendig en stijlvol als James Bond? Benadruk dat dan met deze James Bond Rollerball van het Italiaanse Montegrappa. De metalen pen is gemaakt van messing en aluminium wat zorgt voor sterkte en veerkracht. Met een bijbehorend notitieboekje en 007 zip-etui is uw vader overal op voorbereid.

 

Montegrappa collectie
 


 

Slimme watchwinder

Is uw vader zuinig op zijn horloges, maar komt het wel eens voor dat ze stil komen te staan? Dan is deze watchwinder van Wolf de oplossing voor elk automatisch uurwerk. De Axis is een aanwinst voor het interieur dankzij de moderne combinatie van een copper-plated front en leer. Bijzonder is de gepatenteerde innovatie waarmee Wolf het aantal omwentelingen van het horloge exact kan tellen, waar andere watchwinders dat slechts schatten. Hiervoor kan het aantal rotaties worden ingesteld op 300 tot 1.200 per dag waarbij de omwentelingen in alle mogelijke richtingen plaatsvinden. Met zo’n watchwinder zal het automatische uurwerk van uw vader nooit meer stilvallen.

 

Wolf collectie
 


 

Stoer klokje

Dat is nog eens een stoere bureauklok voor vader: de QLOCKTWO EARTH 13.5 DEEP BLACK. De klok geeft zoals we van het merk kennen de tijd in woorden aan en doet dat ook gewoon in het Nederlands. In deze nieuwe uitvoering toont het de tijd op een compacte klok van 13,5 bij 13,5 centimeter. De klok heeft een aluminium behuizing en basis, is mat zwart geanodiseerd en heeft een frontpaneel in geborsteld roestvrij staal met een diepzwarte coating.
Naast het compacte formaat maakt de eenvoudige bediening de EARTH 13.5 tot een populair designobject. Een lichte aanraking van de behuizing is voldoende om kernfuncties zoals de Night Touch-modus, alarmuitschakeling en snooze te bedienen. Toch liever eens een ander kleurtje op het bureau? De voorkant wordt door magneten op zijn plaats gehouden en kan dus eenvoudig worden verwisseld.

 

QLOCKTWO collectie
 


 

Subtiele eyecatcher

Gaat uw vader graag goed gekleed, maar draagt hij ook graag een subtiele eyecatcher? Dan zijn deze manchetknopen van Christiaan van der Klaauw precies wat hij zoekt. De Planetarium cufflinks zijn gemaakt van edelstaal en brengen het planetarium om de pols. In tegenstelling tot de horloges van Christiaan van der Klaauw bevatten ze geen uurwerk en tonen dus niet de werkelijke baan van de planeten Mercurius, Venus, Aarde, Mars, Jupiter en Saturnus rondom de zon. Ze staan vast op het jaar 1974, het jaar waarin Christiaan van der Klaauw van start ging met het maken van astronomische klokken en horloges.

 

Manchetknopen collectie
 


 

Iconisch en modern

Stoer, sportief en toch elegant? Moet u daarbij aan uw vader denken? Dan is deze Superocean Heritage van Breitling het horloge dat voor hem gemaakt is. Geïnspireerd door de originele Superocean uit de jaren vijftig combineert de Superocean Heritage iconische ontwerpkenmerken met een modern tintje. Met de iconische driehoekige wijzers en een unidirectionele lunette met een gepolijste keramische ring is de Superocean Heritage een elegant uitziend duikhorloge. De Superocean Heritage B20 Automatic is verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, waaronder roestvrij staal en 18k rood goud, en beschikt over een reeks zwarte, blauwe of groene wijzerplaten. Deze Superocean Heritage wordt aangeboden met een bijpassende mesh-armband of een rubberen band in mesh-stijl met een vouwsluiting en wordt aangedreven door het Breitling Manufacture Caliber B20, een COSC-gecertificeerde chronometer gebaseerd op het Tudor Caliber MT5612.

 

Breitling collectie