Type what you are searching for:

Buongiorno, maak kennis met Annamaria Cammilli, 27 t/m 29 juni

Kent u Annamaria Cammilli al? Het Italiaanse juwelenmerk is een bijzonder mooie verschijning die een nadere kennismaking verdient. Dat kan van 27 tot 29 juni in Amersfoort. Komt u ook?

Nieuw bij Van Hell juweliers is het Italiaanse juwelenmerk Annamaria Cammilli, dat zich onderscheidt met een opvallende collectie creatieve juwelen. Het zijn stuk voor stuk artistieke creaties die het verdienen om uitgebreid te bekijken. Dat kan in Amersfoort van donderdag 27 tot en met zaterdag 29 juni.

Tijdens deze dagen is er alle aandacht voor Annamaria Cammilli waarvan een grote collectie te zien zal zijn. En zoals mag worden verwacht voor een merk als Annamaria Cammilli, vieren we de komst ervan in Italiaanse sferen en met Italiaanse hapjes en drankjes. Wij ontvangen u graag tijdens deze dagen.

 

Benvenuto a Van Hell juweliers.

 

Annamaria Cammilli