Type what you are searching for:

Zon, zee, blauw

Zon, zee, strand. We hebben er volop van genoten deze zomer. Denken we terug aan deze heerlijke vakantiedagen, dan zien we vooral de kleur blauw. Het blauw van de wolkeloze luchten en de zee. En van de horloges en sieraden die daarbij passen natuurlijk.

 


 

Duik in de Méditerranée

Ziet u zich al zitten op een terras aan de Méditerranée met dit horloge van Carl F. Bucherer om de pols? Of neemt u er liever een duik mee om het onderwaterleven te verkennen? Voor beide voorkeuren is deze Patravi Scubatec ideaal. Het horloge dankt zijn elegant-sportieve uiterlijk aan een kast van edelstaal en keramiek, een blauwe wijzerplaat en een eveneens blauwe band van gerecycled PET-textiel en rubber. In de kast met een diameter van 45 millimeter bevindt zich een automatisch uurwerk met een gangreserve van 38 uur. De schroefkroon met heliumventiel, de duiktijdindicatie op de bezel en een waterdichtheid tot 500 meter maken van de Patravi een 100% duikhorloge.

 

CFB collectie
 


 

Sportief blauw

Op en top sportief blauw is deze Endurance Pro van Breitling. Blauw zijn de rubberen band, de pulsometer rond de wijzerplaat en de kroon. Al is deze chronograaf zoveel meer dan modieus blauw. Het horloge is prettig draagbaar en licht dankzij de Breitlight kast met een diameter van 44 millimeter. Het is daarmee perfect om te dragen tijdens het sporten, maar komt ook casual goed voor de dag. De Endurance Pro wordt aangestuurd door Breitling’s Calibre 82, een chronometer gecertificeerd SuperQuartz uurwerk, en is dus buitengewoon nauwkeurig.

 

Breitling collectie
 


 

Zeeblauw turquoise

Met een wijzerplaat in turquoise parelmoer doet dit dameshorloge van Ebel ons denken aan de golvende zee waar de zon zo mooi op schittert. Dit model uit de Sport Classic familie is echter niet alleen tijdens de vakantie, maar 365 dagen per jaar heel mooi. Het bestaat sinds 1986 toen het werd gelanceerd ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van Ebel, maar is inmiddels uitgegroeid tot een klassieker. Dit model is dan ook symbolisch voor de elegantie en artistieke geest waar we Ebel al sinds 1911 van kennen. Het bewijs hiervan zien we in de 60 diamanten die de kast van edelstaal en geelgoud sieren en de tien diamanten als uuraanduidingen. Een quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige tijdsaanduiding.

 

Ebel collectie
 


 

Veelzijdig blauw

Dat blauw een sportieve kleur is, bewijst deze Aquis Date van Oris. Het horloge past perfect bij zowel een stijlvol pak als een sportieve jeans en met een kastdiameter van 36,5 millimeter is het geschikt voor elke pols. Het blauw is afkomstig van de parelmoeren wijzerplaat die voor elegantie zorgt. Voor de sportieve uitstraling tekent de rubberen band, die fraai combineert met de net zo sportieve stalen kast. Sportief is de Aquis overigens niet alleen in uiterlijk, maar ook in functionaliteit. Het horloge bevat een automatisch uurwerk en is waterdicht tot 300 meter.

 

Oris collectie
 


 

Eeuwige schoonheid

Van Cannes tot Apeldoorn en van Marbella tot Amersfoort, met deze oorhangers van Artur Scholl is de zee nooit ver weg. Het blauw van de bloem is dat van topaas waarbij briljant geslepen diamanten voor de schittering zorgen. De roségouden oorsieraden zijn als een bloem die nooit zijn schoonheid verliest.

 

Bekijk collectie
 


 

Zomerse herinnering

Een klein sieraad kan al genoeg zijn om een herinnering op te roepen aan die zomer vol zon, zee en strand. Een ring als deze roségouden Poppy van Bron bijvoorbeeld. De ring is gemaakt van roségoud en valt op door het bloemetje met een hart van Ceylon saffier.

 

Bron collectie