Type what you are searching for:

JU’STO: de kleurrijke wereld van hoogwaardige tassen

Het creatieve talent van Emanuele Magenta werd wereldberoemd door zijn ontwerp van de O bag. Met JU’STO gaat hij nog een stap verder en creëert hij een inspirerende lijn van tassen waarbij kwaliteit en originaliteit hand in hand gaan.

Dankzij ouderwets vakmanschap behoren de tassen van JU’STO tot de top van hun segment, terwijl het door het innoverende concept ook mogelijk is om een ‘personal touch’ aan een tas mee te geven. Middels te verwisselen elementen kunt u niet alleen uw eigen tas samenstellen maar deze ook later thuis eenvoudig aanpassen aan een andere outfit of een nieuw seizoen. Zo krijgt u een tas die op meerdere niveaus aansluit bij uw persoonlijke stijl.

Zowel het ontwerp als de productie van JU’STO vindt plaats in Italië. Het merk maakt hierbij gebruik van innovatieve productieprocessen en opvallende materialen. Zo zijn de bodies van de tassen gemaakt van EVA. Dit materiaal kennen de meeste mensen van kinderspeelgoed, omdat het niet alleen hypo-allergeen is, maar ook anti-bacterieel. Het is daarnaast ook nog eens erg licht en heeft een opvallende structuur die de tassen nog meer karakter geeft.

Het J-HALF model geeft dit ook perfect weer met de lichtbruine body die gecombineerd is met het J-SMART model in panterprint, die met kunstlederen handvatten wordt vastgezet. Het maakt de tas tot een praktisch maar ook opvallend ontwerp. Dankzij de aanwezigheid van een zijvouw kan dit ook gezegd worden van de J-SOLE. Het mooie aan het JU’STO concept is dat deze gecombineerd wordt met de J-CLUTCH, maar dat beide ook separaat te gebruiken zijn. Dat maakt de tassen van JU’STO tot hoogwaardige, praktische maar ook bijzonder mooie producten die met liefde ontworpen en gemaakt zijn. De JU’STO collectie is uitsluitend in Apeldoorn verkrijgbaar en u bent van harte welkom om de nieuwe wintercollectie te komen bekijken.