Type what you are searching for:

MeisterSinger gaat lokaal met unieke City Edition van Apeldoorn

Met slechts één wijzer is MeisterSinger al een opvallend merk. Hoewel ze wereldwijd de harten van horlogeliefhebbers sneller doen kloppen, geldt dit speciaal voor Nederland. Al sinds het begin is het merk in ons land ongekend populair en dit heeft tot een bijzondere band met MeisterSinger geleid. Naast de speciale NL editie, die MeisterSinger ieder jaar uitbrengt, is er nu ook een zeer gelimiteerde City Edition uitgebracht. Deze City Edition wordt uitgebracht in 53 steden waarvan er één een ode brengt aan Apeldoorn.

Gevat in een roestvrijstalen kast met een diameter van 43 mm heeft deze MeisterSinger een wijzerplaat die opvalt vanwege de blauwe wijzer, uuraanduidingen en datumfunctie. Gecombineerd met een bruine band van zadelleer heeft het horloge een kleurenpallet dat eigentijds maar ook zeker tijdloos is. Aan de achterkant vinden we een gravure van ‘Apeldoorn, stad in het groen’ alsmede het unieke nummer van het desbetreffende horloge. Het automatische uurwerk gaat gedeeltelijk schuil achter een prachtige afbeelding van de Julianatoren, de Grote Kerk en Paleis Het Loo, de meest kenmerkende gebouwen van Apeldoorn. Hiermee is ook duidelijk de zorg en aandacht te zien die MeisterSinger aan deze bijzondere City Edition heeft geschonken. Naast mooi om te zien is dit horloge ook vooral prettig om te dragen. Het uurwerk heeft een gangreserve van 38 uur en de kast is voorzien van krasbestendig gewelfd saffierglas. Waterdicht tot een diepte van 50 meter.

Van de MeisterSinger City Edition Apeldoorn worden er slechts 10 vervaardigd, hetgeen het tot een uniek verzamelobject maakt, met name voor horlogeliefhebbers die een bijzondere band met de stad hebben.