Type what you are searching for:

Van Hell verwelkomt vijfde generatie in Amersfoort

Als familiebedrijf is het altijd een bijzonder moment als een lid van de familie tot het bedrijf toetreedt. Dit brengt nieuwe inzichten en energie in onze zaak, maar zet tegelijkertijd de traditie, die in 1933 begon, voort. Joanne van Hell zal het team van Amersfoort komen versterken met haar kennis over zowel horloges als sieraden.

Joanne van Hell

Als een ware Van Hell heeft ze de liefde voor het vak met de paplepel ingegoten gekregen. Kwaliteit weet ze als geen ander te herkennen, en ze vult dit aan met een feilloos gevoel voor stijl en klasse. Voor haar afstuderen kreeg ze van haar ouders witgouden ronde oorknoppen van Rivoir, pavégezet met briljant geslepen diamanten. Deze draagt ze nog steeds dagelijks en combineert ze met de strakke stijl van het merk Nol, waar ze een ring en een spang van draagt. Ook als het aankomt op horloges heeft ze een duidelijke smaak: met de Neo Q van MeisterSinger, voorzien van witte wijzerplaat met gouden cijfers, heeft ze niet alleen een opvallend horloge om de pols, dat opvallend goed past bij de verschillende kleuren edelmetaal.

MeisterSinger is dan ook Joanne’s persoonlijke keuze als het gaat om een mooi cadeau voor een man. Voor vrouwen adviseert ze een sieraad met een mooie kleursteen, bijvoorbeeld van Bron of Bigli. Naast Nol is ook het merk Miss Spring een van haar favorieten: “Miss Spring vind ik een erg leuk merk, omdat de sieraden een jeugdig uiterlijk hebben maar tevens voor elke leeftijd geschikt zijn.”