Type what you are searching for:

Stijlvol op reis met de nieuwe trolleys van Montblanc

Montblanc kent u natuurlijk van de imposante pennen en kwalitatief hoogwaardige horloges, maar ook hun trolleys mogen er zijn. We bieden hiervan de Pilot Trolley (afmetingen 43 x 40 x 22 cm) alsmede de iets grotere Cabin Trolley (38 x 55 x 23 cm) aan. Dankzij het compacte formaat worden ze door de meeste vliegtuigmaatschappijen geaccepteerd als handbagage.

De trolleys zijn aan de binnenkant verdeeld in verschillende compartimenten. Door deze slimme inrichting kan er niet alleen veel in, maar heeft alles ook zijn eigen plek wat vooral het in- en uitpakken op reis een stuk efficiënter maakt. Tevens is de trolley voorzien van een speciale ruimte voor het vervoeren van mappen en laptops. Dit zal vooral de zakelijke reiziger aanspreken, maar ook voor een city-trip zijn de trolleys van Montblanc een stijlvolle keuze.

Montblanc maakt slim gebruik van verschillende materialen bij het vervaardigen van de trolleys. Zo is de buitenkant gemaakt van polycarbonaat, wat de trolley zowel erg sterk als licht maakt, afgewerkt met een zeer fijne kwaliteit leer. Hiermee kiest Montblanc voor hoogwaardige materialen die de trolleys niet alleen duurzaam in het gebruik maken, maar ook een luxueuze uitstraling geven. Het praktisch nut wordt verder benadrukt door de vier sets dubbele wielen, die zorgen voor een goede wendbaarheid. Door het toepassen van kogellagers draaien de wielen niet alleen zeer soepel maar ook bijna geruisloos. Door de stevige constructie van de trolley hoeft u zich ook geen zorgen te maken dat ze beschadigen tijdens het opbergen in de het vliegtuig. Een prima keuze voor de goed geoutilleerde reiziger.