Type what you are searching for:

Van Hell aanwezig op Serva Northern Lights Luxury Event

We slaan de handen ineen met Serva, de Volvo-dealer van Amersfoort en omgeving. Op het Northern Lights Luxury Event kunt u in een ontspannen en ongedwongen sfeer kennismaken met de Scandinavische stijl en klasse. Zo zijn er diverse bijzondere Volvo’s te bewonderen maar bijvoorbeeld ook de luxueuze Hästensbedden terwijl lekkernijen uit de Scandinavische keuken de innerlijke mens verwennen.

Wij zullen op het event aanwezig zijn met de merken Lapponia en Oris. Hoewel wereldwijd bekend vinden de strakke creaties van Lapponia hun oorsprong in Helsinki, Finland, waar ze tot op de dag van vandaag nog steeds met de hand worden vervaardigd. Oris mag dan Zwitsers zijn, maar complementeert de Scandinavische stijl uitstekend met functionele horloges met hoogwaardige afwerking.

Het Northern Lights Luxury Event vindt plaats op woensdagavond 14 november van 17:30 tot 22:00 uur bij Serva te Amersfoort.

Wij nodigen u en uw partner van harte uit voor dit bijzondere event. U kunt u aanmelden via joost.cornelisse@servavolvo.nl