Type what you are searching for:

Artur Scholl, een klasse apart

Sieraden in verschillende goudtinten, gecombineerd met kleurrijke edelstenen en glinsterende diamanten kenmerken de fine jewelry van Artur Scholl. Dankzij de hoge kwaliteit en de uitzonderlijke, kleurrijke ontwerpen behoren de juwelen van Artur Scholl tot de top van de internationale juwelenbranche.

Het Duitse juwelenmerk werd in 1947 opgericht. Vanuit het atelier in Pforzheim combineert Artur Scholl authentiek vakmanschap met hedendaags design. Elk sieraad wordt met de grootste zorg en aandacht met de hand gemaakt. De ontwerpen worden uitgevoerd in 18 karaats goud, waarin roze en witten diamanten en kleurrijke edelstenen zoals saffier, topaas, prehniet, toermalijn, maansteen, amethist en robijn worden verwerkt. De buitengewone en elegante ontwerpen vormen unieke kunststukken. Sieraden die gemaakt zijn om te dragen door de elegante zakenvrouw of om mee te schitteren tijdens speciale gelegenheden.

Zo ook deze roségouden oorstekers met amethist en briljant en deze kleurrijke ringen. De amethist, citrien en peridoot in de bovenste ring en de London Blue topaas, peridoot en blauwe topaas in de onderste ring worden omgeven door briljant geslepen diamanten. De zorgvuldig geselecteerde edelstenen zijn in drie verschillende vormen geslepen. Samen met de open structuur van de ring zorgt dit voor een modern en geraffineerd effect. Wij nodigen u van harte uit om de collectie van Artur Scholl in onze winkels te bekijken.

 

Bekijk Artur Scholl collectie