Type what you are searching for:

Het onderhoud van uw sieraden in vertrouwde handen

Sieraden hebben vaak een grote emotionele waarde en daarom is het zaak om ze goed te onderhouden. Zo kunt u er met een gerust hart jaren van blijven genieten.

Dit onderhoud gebeurt in eigen atelier. Bij binnenkomst worden de sieraden eerst grondig geïnspecteerd. In geval van sieraden met edelstenen wordt er gekeken of deze nog goed in de zetting zitten. Als dit niet het geval is loopt u het risico om de steen te verliezen. Door de stenen dan opnieuw te zetten wordt dit voorkomen.

Na de inspectie wordt het sieraad ook grondig gereinigd. Het resultaat daarvan is vaak verbluffend, omdat sieraden na verloop van tijd aan hun originele glans inboeten. Dit gebeurt zo geleidelijk, dat u daar als drager vaak geen erg in hebt. Om ze tot nagenoeg in nieuwstaat terug te brengen, is het mogelijk om uw sieraad te laten polijsten. Hiermee kunnen kleine krasjes weggewerkt worden en krijgt het sieraad weer de originele glans. Zeker met het oog op de aankomende feestdagen is dit bij uitstek de tijd om uw sieraden voor een onderhoudsbeurt langs te brengen. Zo kunt u tijdens deze bijzondere dagen stralen en met een gerust hart van uw sieraden genieten in het nieuwe jaar.