Type what you are searching for:

Longines, de synergie van innovatie en elegantie

Hoe komt een merk als Longines aan zo’n rijke historie? Door nooit te stoppen met innoveren! De drang naar continue innovatie is sterk verankerd in de genen van het merk en de passie voor techniek wordt met veel toewijding uitgedragen.

Dit is gelijk duidelijk als je naar de collectie van het Longines kijkt. Elegante lijnen, al dan niet geïnspireerd op modellen uit het verleden, worden afgewisseld met stoere ontwerpen maar altijd voorzien van moderne en innoverende technieken. Hierdoor is Longines een van de meest toonaangevende Zwitserse horlogemerken, maar ook een merk dat altijd in beweging is en nooit op zijn lauweren rust.

Een absolute noviteit is de Longines Conquest V.H.P. GMT Flash Setting. De afkorting V.H.P. bij deze Longines staat voor ‘Very High Precision’, en met een afwijking van maar 5 seconden per jaar klopt dat zeker. De andere innovatie is de ‘Flash Setting’. Neem dit heel letterlijk want u stelt de tweede tijdzone in middels de flitsfunctie van de camera van uw smartwatch. Op deze wijze wordt de precisie van het uurwerk niet verstoord tijdens het instellen.

 

Bekijk Longines collectie