Type what you are searching for:

Seiko, precisie en duurzaamheid in Japanse stijl

Een merk als Seiko behoeft nauwelijks introductie, want gedurende het 105-jarige bestaan heeft het de wereld veroverd met kwalitatief zeer hoogwaardige horloges. Een Seiko staat daarom ook altijd garant voor uitmuntende precisie dankzij de nauwkeurige uurwerken die ze maken. Het merk combineert dit met oog voor detail en kwaliteit als het op de kasten, wijzerplaten, banden en overige onderdelen aankomt. Mede dankzij de typisch Japanse drang naar perfectie is Seiko niet voor niets één van de marktleiders.

Dat Seiko zich tevens bewust is van duurzaamheid en het milieu, komt bijvoorbeeld goed tot uiting in het nieuwe Astron GPS Solar Executive Sports horloge. Het horloge wordt aangedreven door zonne-energie en andere lichtbronnen, waardoor het regelmatig wisselen van batterijen kan worden overgeslagen.

De Seiko Astron staat in verbinding met het GPS-netwerk. Dit betekent dat een druk op de knop al voldoende is om van tijdzone te veranderen, waardoor het een perfect reishorloge is. Met een waterdichtheid tot 200 meter is dit horloge ook in het water niet voor een kleintje vervaard, terwijl een speciaal ontworpen band ervoor zorgt dat het horloge altijd veilig en comfortabel om de pols blijft liggen.

 

Bekijk Seiko collectie