Type what you are searching for:

Stijlicoon: Groeibriljant van het merk byR&C

Groeibriljanten blijven een fascinerend concept, want ze stellen u in staat om een fraai sieraad te dragen dat met u meegroeit. Dit is zeker het geval bij de Aumone van het merk byR&C. In een modern doch tijdloos ontwerp combineren ze een 14 karaats gouden ring met een enkele diamant.

Niet alleen straalt dit pure klasse uit, maar aangezien het model al beschikbaar is met een diamant van 0.03 crt is het ook een financieel aantrekkelijke optie voor als u een mooi sieraad zoekt. Het voordeel van een groeibriljant is dat de diamant verwisseld kan worden voor een grotere steen, op een later tijdstip. Zo kunt u bijzondere momenten in uw leven markeren met een sieraad dat heel eigen is.

ByR&C biedt de Aumone aan in verschillende kleurcombinaties, zoals geheel in witgoud, maar ook in bi-color waarbij geel- en witgoud gecombineerd worden. Het ontwerp van de ring loopt smaller toe bij de zetting van de diamant. Dit zorgt voor een dynamische uitstraling en benadrukt de steen nog eens extra. De diamanten beginnen bij 0.03 crt en lopen op tot 0.40 crt. Dit geeft u ruime keuze en zorgen ervoor dat er altijd een diamant is die zowel bij uw smaak als budget zal passen.

 

Bekijk byR&C collectie