Type what you are searching for:

Terugblik op een succesvolle Horloge- en Juwelenfabriek

Voor de vierde keer op rij organiseerden wij samen met meer dan 20 topmerken de Horloge- & Juwelenfabriek in ‘De Hamermolen’ in Ugchelen. De opkomst was overweldigend!

Onder het genot van luxueuze versnaperingen werden de uitgebreide collecties horloges en juwelen bewonderd en beleefd, in een sfeervolle en gemoedelijke ambiance. Afgevaardigden van de merken zelf gaven acte de présence om onze gewaardeerde klanten te vertellen over de achtergronden en noviteiten in de uiteenlopende collecties. In een speciaal daarvoor ingerichte ruimte werden er diverse ambachten gedemonstreerd, waar veel belangstelling voor was. Kortom: wij blikken terug op een geslaagd evenement!

Wij hopen dat alle aanwezigen net zo hebben genoten van deze speciale avond als wijzelf. Heeft u de uitnodiging gemist? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en evenementen in het nieuwe jaar.

 

Inschrijven nieuwsbrief