Type what you are searching for:

Oris, fraaie functionaliteit

Oris laat zien dat een doelmatig horloge ook erg fraai kan zijn. Met slimme ontwerpen, oog voor detail en hoogwaardige uurwerken maakt het merk sieraden voor om de pols die niet voorbijgaan aan het praktische nut. Dit maakt Oris uitermate populair bij mensen die deze twee aspecten graag verenigd zien in één horloge. Door deze filosofie heeft Oris een sterke positie in de markt weten op te bouwen, waarbij natuurlijk ook het Zwitsers vakmanschap niet ontbreekt.

Een van de iconische horlogemodellen van Oris is de Divers Sixty-Five. Het is een modern design met een vintage inborst en is voorzien van een automatisch uurwerk. Het zijn vooral de klassieke elementen die het horloge dezelfde uitstraling geven als het eerste Oris duikhorloge uit de jaren ‘60. Oris voert deze elementen op subtiele wijze door in het gehele horloge waardoor u feitelijke het beste van zowel het oude als het nieuwe model krijgt.

Bekijk Oris collectie