Type what you are searching for:

Ebel, een collectie van iconen

Er bestaat niet zoiets als een trendy Ebel, want een van de uitgangspunten van het merk is dat ze zich richten op het creëren van tijdloze schoonheid. Dat heeft in de loop der jaren geresulteerd in een collectie van vele iconische ontwerpen.

Ontwerpen waarbij het merk ook nog de beheersing op heeft weten te brengen om deze niet telkens aan de grillen van de heersende mode aan te passen. Dit maakt niet alleen de collectie van Ebel erg sterk, maar ook de keuze van mensen die met eenzelfde filosofie in het leven staan.

De Sports Classic collectie is een goed voorbeeld van een lijn met iconische ontwerpen. Staal met gouden accenten zorgen ervoor dat de Sport Classic van Ebel zich even goed thuis voelt bij de chiquere evenementen in het leven als de sportieve. De prachtige stalen band speelt hier ook een belangrijke rol in, omdat deze niet alleen de uitstraling van het horloge ten goede komt, maar zeker ook het draagcomfort. Een wijzerplaat van parelmoer en diamanten uurindexen maken deze 29 mm grote Ebel af.

 

Bekijk Ebel collectie