Type what you are searching for:

Jörg Heinz, geheimen en veranderingen

Het Duitse familiebedrijf Jörg Heinz weet dat een beetje geheimzinnigheid iedere vrouw goed staat. Hun juwelen passen helemaal bij die gedachte, want ze zijn altijd meer dan ze op het eerste gezicht lijken. Een draai aan de sluiting van een collier, aan een hanger of aan een ring zelf, en opeens is daar minstens een tweede sieraad zichtbaar!

Jörg Heinz maakte naam met sluitingen van parelsnoeren. Hij veranderde een tot dan toe noodzakelijk technisch onderdeel, dat verborgen zat achter op de hals, in een sieraad op zich. Perfect gemaakte gouden bolsluitingen, die er door een kleine beweging opeens anders uitzien. Bijvoorbeeld doordat een zwarte parel zichtbaar wordt, of een zwevende diamant. Geheimzinnig inderdaad. En zo mooi dat de sluiting voortaan aan de voorkant van het lichaam gedragen wordt.

Het gepatenteerde koppelsysteem van de bolsluitingen maakt ze verwisselbaar en combineerbaar met talloze colliers. De bolsluitingen zijn een vast onderdeel van de collectie, en er komen nog steeds nieuwe modellen bij. Jörg’s zoons Lars en Martin zetten echter ook in andere juwelen de traditie voort van sieraden met meerdere gezichten. Zoals de nieuwe 2Play collectie.

2Play betekent: om mee te spelen. En dat kan met de Triasring. De drie delen zijn scharnierend aan elkaar bevestigd, waardoor hij er maar liefst acht keer anders uit kan zien. Trias is comfortabel om te dragen en dus zonder meer geschikt om uw verschijning iedere dag Das gewisse Etwas te geven. Gemaakt van 18 karaats wit- en roségoud, bezaaid met pavé-gezette witte en zwarte diamant. De armband uit dezelfde collectie nodigt net zo uit tot spelen, draaien en veranderen als de Trias-ring. In dezelfde volle kleuren van 18 karaats wit- en roségoud, gecombineerd met de rijke glinstering van maar liefst 3.28 crt aan pavé-gezette witte en zwarte diamant.

 

Bekijk Jörg Heinz collectie