Type what you are searching for:

Bigli, kleurrijke positiviteit

Het Belgische echtpaar Laurence Aerens en Thierry Spitaels creërt sinds 1998 sieraden vanuit de visie dat juwelen positieve energie kunnen overbrengen. Deze positiviteit komt tot uiting in gouden sieraden waarin diamanten en heldere, gekleurde edelstenen zijn verwerkt.

Bigli juwelen hebben een hoge kwaliteit afwerking en draagcomfort. Betekenisvolle sieraden die hun klasse generatie op generatie behouden.

De Mini Sweety collectie is zeer populair onder modebewuste vrouwen. Er zijn ringen met maar liefst 50 verschillende kleuren edelstenen, gecombineerd met rosé- wit- of geelgoud. De stenen hebben prachtige namen als London Blue Lake, Rock Crystal Blues, Aquamarine Mist en Aventurine Mystery. Solitair te dragen, maar vooral ontworpen om harmonische combinaties mee te maken die passen bij het moment.

 

Bekijk Bigli collectie