Type what you are searching for:

Stijlicoon: MeisterSinger

Voor een merk dat pas sinds 2001 bestaat heeft MeisterSinger een indrukwekkende reputatie opgebouwd en is niet meer weg te denken uit de wereld van de horloges. Nog opmerkelijker is dat ze dit hebben gedaan met een model dat maar één wijzer heeft. Toch zijn het juist die ene wijzer en de schier onmetelijke creativiteit die MeisterSinger aan de dag legt, die het merk tot zo’n succes hebben gemaakt.

De drijvende kracht achter MeisterSinger is oprichter Manfred Brassler, die als geen ander weet wat er leeft in de markt en hierop inspeelt met hoogwaardige horloges met een unieke uitstraling. Een goed voorbeeld hiervan is de No.03, een model dat stilistisch gezien nauw verbonden is met het eerste horloge van het merk uit Münster, de No.01, maar dit combineert met een automatisch uurwerk. Dit maakt de No.03 voor veel verzamelaars een gewilde MeisterSinger om aan hun collectie toe te voegen.

Voor MeisterSinger is die ene wijzer geen verkoopgimmick maar de basis van hun filosofie, die ze op unieke wijze weten te combineren met andere complicaties. Zo geldt de Perigraph nog steeds als een van de mooiste horloges met een datumfunctie en voegt de Pangaea Day Date hier zelfs een dagaanduiding aan toe. En met de elegante Phanero laat het merk zien dat ze ook de dames niet vergeten.
 
Bekijk MeisterSinger collectie