Type what you are searching for:

Uitgelicht: Bron

Met Bron heeft Nederland een wereldspeler van formaat in huis op het gebied van unieke sieraden. Het zal u niet verwonderen dat de wortels van het merk zich in Schoonhoven bevinden, waar het merk startte in het jaar 1888. Het duurde echter tot begin van de 21e eeuw voordat de bedrijfsnaam ook als merknaam werd gevoerd.

Door het ontwikkelen van een zeer eigen stijl en dit te combineren met uitmuntend vakmanschap en hoge kwaliteitscriteria maakte Bron in korte tijd furore in zowel binnen- als buitenland. Bron werkt uitsluitend met goud en combineert dit met traditionele maar vaak ook met minder traditionele edelstenen. Naast diamant en saffier worden er in de sieraden de meest schitterende kleurstenen verwerkt, zoals amethyst, aventurijn, maansteen, peridot en topaas.

Een sieraad van Bron is altijd een eye-catcher met een tijdloze, karakterisieke uitstraling. De kracht van het merk is dat ze in hun ontwerpen de balans weten te vinden tussen klassiek en progressief. Hiermee leggen ze niet alleen de schoonheid van hun sieraden op een geheel ander niveau, maar veranderen ze gelegenheidssieraden tot dagelijkse te dragen creaties die je eigenlijk nooit meer af wilt doen.

 

Bekijk Bron collectie