Type what you are searching for:

Albanu, armbanden van bijzonder materiaal

Ongewone materiaalkeuzes zoals dierenharen, roggenleer, gevlochten staal en koorden vormen de basis voor de karaktervolle armbanden van Albanu.

In het Albanu atelier in Monaco zijn onverwachte materialen, meer dan vijftig soorten gespen en talrijke vlechtvariaties de elementen waaruit unieke sieraden ontstaan. Gecombineerd met materalen als staal, brons of goud ontstaan unieke armbanden die met veel respect voor materiaal en ambacht handmatig worden vervaardigd.

De armbanden van Albanu ogen zeer eigentijds terwijl de geschiedenis van het huis teruggaat tot 1928, het jaar waarin René Albanu startte met het vervaardigen van olifantenhaararmbanden. In de loop van de decennia is Albanu geëvolueerd tot een merk dat buiten alle trends om met veel knowhow moderne sieraden ontwerpt voor hem en haar.

Couple Equus

‘Dierbaar’ krijgt een nieuwe betekenis met Albanu Couple Equus armbanden van Albanu. De gevlochten armbanden, voor hem en haar, uit de Equus serie zijn vervaardigd uit paardenhaar en leverbaar in de kleuren bruin, zwart licht- en donkergrijs. Het is ook mogelijk om een zeer persoonlijke armband te laten maken van het haar van uw eigen paard!

 

Bekijk Albanu collectie