Type what you are searching for:

MeisterSinger, de tijd op uw voorwaarden

Al sinds 2001 laat het merk MeisterSinger zien dat u om de tijd af te lezen aan één wijzer genoeg hebt. Opvallend is dat het uw perceptie van tijd zal veranderen. Hoewel er nog steeds evenveel uren in een dag zitten lijkt het wel alsof er een vertraging plaatsvindt zodat u zich nog beter bewust bent hoe en waar u uw tijd aan spendeert.

Dat maakt een MeisterSinger ook tot een bijzonder horloge. Het merk uit de Duitse plaats Münster heeft daarnaast een ongebreidelde creativiteit, wat heeft geleid tot een ruime collectie met zeer diverse modellen, die allemaal één ding gemeen hebben: ze maken van tijd een beleving.

Onder het motto ‘klein maar fijn’ doet de 35 mm grote Phanero absoluut niet onder voor de andere modellen. De Phanero is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld met een wijzerplaat van parelmoer. Deze geeft het horloge een chique uitstraling, terwijl een metalen band voor extra comfort zorgt. Een tikje sportiever is het Phanero model met een grijze wijzerplaat met sunburst motief, gecombineerd met opvallende roségouden uurindexen. Een absolute trend in horloges is het gebruik van de kleur blauw, waarin de Phanero ook verkrijgbaar is, bijvoorbeeld met een velours band. Het uurwerk moet met de hand worden opgewonden, hetgeen een extra dimensie toevoegt aan dit toch al bijzondere horloge.

 

Bekijk MeisterSinger collectie