Type what you are searching for:

Tirisi Moda, levenslustige sieraden voor elke dag

Gekleurde edelstenen en diamant gecombineerd met 18-karaats goud en zilver. Hiermee zet het Italiaanse sieradenhuis Tirisi zich op de kaart bij vrouwen die houden van sierlijke, rijke ontwerpen. Met het jonge merk Tirisi Moda introduceerde het merk een nog meer toegankelijke, modieuze lijn naast het wat klassiekere Tirisi.

Door het gebruik van zilver als tweede edelmetaal wordt de prijs vriendelijker gehouden waardoor meer extravagante en modieuze ontwerpen mogelijk zijn geworden.

De ontwerpers van Tirisi Moda doen inspiratie op voor het ontwerp van de sieraden op hun reizen naar steden over de hele wereld. Dat zien we ook terug in de namen van de verschillende lijnen binnen het merk, zoals de Copacabana collectie, die bestaat uit diverse armbanden, ringen, hangers en oorbellen. De leather bracelets, die met verschillende slothangers naar keuze kunnen worden gecombineerd, zijn een regelrechte modetrend op het moment. De slotjes zijn vervaardigd van 18 karaats goud met zilver en in het hart ervan glanst een bergkristaldoublet.

 

Bekijk Tirisi Moda collectie