Type what you are searching for:

Uitgelicht: Montblanc

Weinig merken zijn zo veelzijdig als Montblanc. Dit Zwitserse kwaliteitsmerk is bij veel mensen vooral bekend om zijn toonaangevende pennen en verfijnde lederwaren. Daarnaast heeft dit merk een zeer veelzijdige collectie horloges, is het een manufactuur met ook eigen uurwerken. Montblanc brengt binnen de horlogecollectie verschillende stijlen bij elkaar die zich kenmerken door een ingetogen stijl en een zeer hoog afwerkingsniveau.

Binnen de 1858 collectie brengt Montblanc verschillende modellen die een ode vormen aan de beginperiode van het merk. Duidelijk afleesbare wijzerplaten en stoere kasten worden afgewisseld met verfijnde details, zoals de klassieke wijzers en de opvallende kroon. De finishing touch is een klassieke versie van het bekende logo.

Maar Montblanc heeft meer te bieden, want met de Heritage collectie zetten ze enkele klassieke meesterwerken neer. De Heritage Chronometrie is hier een perfect voorbeeld van. Ondanks het platte profiel is dit horloge voorzien van een mechanisch uurwerk. Het horloge heeft diverse subtiele details, onder andere op de perfect afgewerkte wijzerplaat, en is even modern als tijdloos.

Het technologische neusje van de zalm wordt gevormd door de Summit 2. Deze geavanceerde smartwatch biedt talloze opties en apps om het leven makkelijker te maken zodat er meer tijd overblijft om te genieten. Dat doe je ook van de Summit 2 zelf, met zijn prachtig afgewerkte kast en karakteristieke kroon. Het horloge is beschikbaar in verschillende afwerkingen en met talloze bandopties zodat ook de meest moderne Montblanc altijd bij uw persoonlijke stijl past.

Bekijk Montblanc horloges

Bekijk Montblanc lederwaren

Bekijk Montblanc manchetknopen