Type what you are searching for:

Montblanc Summit 2

Al geruime tijd is Montblanc een speler van formaat als het gaat om luxe smartwatches. Met de Summit 2 introduceert Montblanc het allereerste horloge ter wereld dat is voorzien van de nieuwe Snapdragon Wear 3100 chipset, en dat merk je als gebruiker! Met 8GB aan opslagruimte en maar liefst 1GB RAM-geheugen is de Summit 2 zó snel, dat u moeiteloos van de ene naar de andere functie overschakelt.

De Summit 2 doet dit overigens in stijl, want het is natuurlijk nog steeds een op-en-top Montblanc. Alle onderdelen worden met dezelfde precisie en passie gemaakt als bij de mechanische modellen. Het voordeel van de Summit 2 hierbij is dat de wijzerplaat kan worden aangepast naar uw smaak of uw outfit van die dag. Dankzij geavanceerde sensoren wordt ook uw hartslag in de gaten houden, terwijl u dankzij de GPS nooit meer zult verdwalen.

 

 

Bekijk Montblanc collectie