Type what you are searching for:

Tissot Heritage Visodate Automatic

Met de Heritage Visodate Automatic eert Tissot een beroemde naam uit diens eigen geschiedenis. Toen het merk in 1953 het 100-jarige bestaan vierde, deden ze dat met een horloge dat als eerste de naam ‘Visodate’ droeg.

Het was een innoverend concept, want het was een van de allereerste automatische horloges dat voorzien was van een datumfunctie. Toch is de nieuwe Heritage Visodate Automatic zeker geen retro creatie die geheel steunt op het verleden. De kast heeft een moderne diameter van 40 millimeter en is voorzien van een glasbodem zodat het automatische uurwerk bewonderd kan worden. Waar de originele versie alleen een datumaanduiding had, wordt door het huidige model ook nog de dag aangegeven.

 

 

Bekijk Tissot collectie