Type what you are searching for:

Van Hell Juweliers gaat voor u op zoek in München

Tijdens de 46e editie van de Inhorgenta vakbeurs in München zijn wij op zoek gegaan naar de mooiste horloges en sieraden voor u. De beurs is ruim opgezet en heeft ons positief verrast.

Bij Ebel vonden we binnen de Discovery lijn een prachtig stalen horloge met groene wijzerplaat en groene lederen band, welke makkelijk te wisselen is met de iconische Ebel stalen band, eigenlijk twee horloges in één. Yvo Staudt verblijdde ons met zijn betoverende accordeonspel en bracht een heuse chronograaf uit. Binnenkort in diverse uitvoeringen verkrijgbaar waaronder één met een robuuste en soepele stalen Milanese band, te bewonderen in onze winkels. Ook MeisterSinger verraste met een sportief en betaalbaar model op een mooie zomerse nato band in het lichtblauw. Daarnaast vonden we bij de sieraden zoveel mooie nieuwtjes dat we daar in een volgende nieuwsbrief op terugkomen. Kortom genoeg inspiratie om met u te delen wanneer u een van onze winkels bezoekt in Apeldoorn en Amersfoort!