Type what you are searching for:

Stijlicoon: De zegelring

Als er een sieraad is dat een lange historie kent, dan is het wel de zegelring. In lang vervlogen tijden waren het vooral de koningen en edelen die middels een zegelring gedrukt in was documenten verzegelden. Zo heeft de zegelring letterlijk zijn stempel gedrukt op de geschiedenis van de mensheid.

Hoewel deze ringen hier vandaag de dag nog zelden voor gebruikt worden, is het voor veel mensen wel een belangrijk en persoonlijk sieraad. Voor dames brengt by R&C de fraaie Miss Spring Signet ringen. Uitgevoerd in 14 karaat goud worden ze voorzien van een letter die voor u een persoonlijke betekenis heeft. Extra bijzonder is dat u deze letters ook nog kan laten zetten met kleurloze of zwarte diamant, als luxueus en elegant accent.

Voor mannen is een zegelring vaak een van de weinige sieraden die ze naast een eventuele trouwring dragen. Hierbij kiezen ze vaak voor een tijdloos model dat past bij hun persoonlijke smaak. De zegelring met blauwe lagensteen is een veel geziene variant.