Type what you are searching for:

Breitling introduceert de nieuwe SuperOcean

Baselworld is een van de belangrijkste horlogebeurzen ter wereld en ook het toneel waar Breitling dit jaar veel van zijn nieuwe modellen introduceerde. Een hoofdrol is hierbij weggelegd voor de nieuwe SuperOcean collection.

Dit sportieve duikhorloge is een van de iconen van Breitling, en kan zich bogen op een lange geschiedenis. Ook de toekomst wordt veilig gesteld met een zeer gevarieerde collectie. Er zijn vierentwintig verschillende modellen beschikbaar verdeeld over vijf verschillende maten. De kleinste meet een elegante 36 mm, terwijl de grootste met 48 mm gegarandeerd de fans van oversized, robuuste horloges aan zal spreken.

Alle modellen zijn voorzien van Breitling caliber 17. Dit automatische uurwerk is gekozen vanwege zijn betrouwbaarheid, biedt een gangreserve van 38 uur en is Chronometer gecertificeerd. Als echt duikhorloge is de waterdichtheid van de SuperOcean natuurlijk gegarandeerd, van 200 meter bij het 36 mm model, tot maar liefst 2.000 meter bij de 46 mm variant. Alle modellen zijn gemaakt van roestvrij staal, met uitzondering van het grootste model waarbij titanium het gewicht op een draagbaar niveau houdt. Een zwarte DLC-coating zorgt hierbij voor een stoere afwerking. Breitling biedt de nieuwe SuperOcean aan met keuze uit een stalen band of de comfortabele Diver Pro II band gemaakt van rubber.

 

Bekijk Breitling collectie