Type what you are searching for:

JU’STO tassen

Je hebt tassen en je hebt JU’STO: luxury fashion items in opvallende designs in verschillende trend- en voorjaarskleuren, waar iedere tassenliefhebster blij van wordt!

Het unieke aan de JU’STO tassen is niet alleen het gebruik van bijzondere materialen zoals canvas, leer, imitatiebont, rubber en hoogwaardige kunststof, die de tassen onverwoestbaar aantrekkelijk maken, maar u kunt de tassen óók nog helemaal zelf samenstellen naar uw eigen smaak. Zo hebt u altijd een tas die past bij uw persoonlijkheid en in een handomdraai ook bij iedere outfit past.

JU’STO is een op-en-top Italiaans merk, opgericht door de creatieve designer Emanuele Magenta. De in 1976 in Milaan geboren ontwerper is gespecialiseerd in exclusieve accessoires en weet verschillende designaspecten op een unieke manier te combineren. Na eerst een periode gewerkt te hebben met de Milanese architect Piero Lissoni, heeft hij zijn vak verder uitgediept bij de Britse ontwerpstudio Barber & Osgerby. In 2009 richtte hij de Emanuele Magenta-studio op, waar hij zijn voorliefde voor exclusief eigentijds designs heeft voortgezet in zijn eigen succesvolle merk JU’STO.

Wij nodigen u van harte uit in onze winkel in Apeldoorn om onze collectie JU’STO tassen en de talloze combinaties die er mogelijk zijn, te komen bekijken.

 

Bekijk JU'STO collectie