Type what you are searching for:

Oris duikt dieper

Oris liet zich dit jaar op Baselworld weer van zijn beste kant zien! Het merk presenteerde een grote collectie nieuwe modellen met verrassend veel duikhorloges. Opvallend was onder andere de Oris Dive Control.

Dit gelimiteerde model is gemaakt met de professionele duiker als uitgangspunt en heeft een lichtgewicht titanium kast met een zwarte DLC-coating. Door zijn grote kast, die een diameter heeft van maar liefst 51 mm, kan Oris alle functies duidelijk afleesbaar uitvoeren, zodat de duiker onder water in één oogopslag alle informatie kan lezen die noodzakelijk is.

Een andere Oris die grote indruk maakte op de beurs is de Great Barrier Reef Limited Edition III. Dit horloge is gecreëerd om aandacht te vragen voor de constante bedreiging van een van de mooiste en meest belangrijkste riffen ter wereld. Het horloge is waterdicht tot 300 meter en heeft een prachtige blauwe wijzerplaat waarin een innovatieve datumaanduiding geïntegreerd is. Deze Oris is in samenwerking gemaakt met de Reef Restoration Foundation, een stichting die zich inzet voor het behoud en herstel van het rif. Een deel van de opbrengst van dit horloge zal hun werkzaamheden ondersteunen.

 

Bekijk Oris collectie