Type what you are searching for:

Registreer u nu voor de MeisterSinger City Edition Amersfoort

De speciale City Editions van het kwaliteitsmerk MeisterSinger zijn sinds hun introductie al zeer populair. Met veel zorg maakt het merk een zeer beperkte oplage van een horloge dat vol zit met details als verwijzing naar de stad waaraan het is opgedragen. Voor Amersfoort zit er weer een dergelijke City Edition aan te komen.

In de komende Van Hell nieuwsbrieven zullen wij u meer vertellen over dit bijzondere horloge, maar u kunt zich nu al geheel vrijblijvend opgeven als mogelijk geïnteresseerde door uw naam en e-mailadres op te geven. U krijgt dan als eerste de nieuwtjes te horen over deze City Edition, en u heeft als eerste de mogelijkheid om in te schrijven zodat u meer kans maakt om deze MeisterSinger aan uw collectie toe te voegen.
 
Registreer nu
 

Bekijk MeisterSinger collectie