Type what you are searching for:

Zinderend de zomer in

De dagen worden langer, de temperatuur kruipt omhoog en de zon laat zich wat vaker zien. Dit kan maar één ding betekenen en dat is dat de zomer eraan komt! De winterse kleding kan weer de kast in en uw zomerse favorieten weer eruit. Aangezien de zomer ook bij uitstek het seizoen is om te stralen is een passend sieraad, horloge of een mooie tas de manier om uw outfit een extra impuls te geven.

 


 

MeisterSinger Metris

Alsof een MeisterSinger, die maar één wijzer nodig heeft om nauwkeurig de tijd aan te geven, nog niet opvallend genoeg is doet deze bijzondere Metris uit de Black Line, er nog een schepje bovenop. De knalgele wijzerplaat springt eruit, mede dankzij de zwarte kast. Het aflezen gaat verbazingwekkend gemakkelijk en met dit horloge om de pols hoeft u deze zomer niets te laten want het is niet alleen voorzien van saffierglas, maar ook nog eens waterdicht tot 200 meter.
 
Bekijk MeisterSinger collectie
 


 

Albanu Double Tour

Albanu staat sinds 1928 bekend als de expert op het gebied van armbanden gemaakt van het gevlochten haar van dieren. In dat jaar kreeg Réne Albanu een armband gevlochten uit olifantenhaar gekregen van een Massaï-krijger die hem geluk en voorspoed moest brengen. Sinds die tijd hebben de armbanden van Albanu de polsen gesierd van mensen zoals Prins Bernard en Roger Moore, maar ook bijvoorbeeld Tina Turner. Deze ‘Double Tour’ variant, wat betekent dat de band tweemaal om de pols gaat, is gemaakt van gevlochten paardenhaar. Dit maakt de armband niet alleen heel stevig maar ook uniek van kleur. De sluiting is gemaakt van rose goud in de vorm van een bloem.
 
Bekijk Albanu collectie
 


 

Breitling Navitimer 1 Automatic 38

Recent bracht Breitling een versie uit van diens beroemde Navitimer zonder de kenmerkende chronograaf functie. Het resultaat hiervan is verbluffend, want het resulteert in een smaakvol horloge dat een sportieve inborst combineert met zomerse elegantie. Dit is bij uitstek het geval van deze uitvoering die een stalen kast combineert met een karakteristieke lunette gemaakt van 18k rose goud. Het horloge is niet alleen Chronometer-gercertificeerd, maar heeft tevens ook nog een ingebouwde rekenliniaal die middels de lunette in te stellen is. Hiermee kunnen verschillende berekeningen eenvoudig worden gemaakt, waaronder het omrekenen van valuta; een ideaal horloge dus voor die verre zomer vakantie.
 
Bekijk Breitling collectie
 


 

Qlocktwo Classic Cherry Cake

Ook binnen mag de zomer stralen. Dat doet het zeker met de Qlocktwo Classic in de kleur Cherry Cake. Het maakt van deze opvallende creatie nog meer een eye-catcher. De Qlocktwo geeft de tijd niet aan middels wijzers, maar via woorden en is in maar liefst 20 verschillende talen te bestellen. Nu kunt u Nederlands bestellen, maar misschien geeft u juist wel de voorkeur aan Spaans of Italiaans zodat u niet alleen door de kleur van deze klok in zomerse sferen wordt gebracht, maar ook door de tijd zelf.
 
Bekijk Qlocktwo collectie
 


 

Moraglione Cleopatra

Het Italiaanse merk Moraglione maakt misschien wel de meest romantische sieraden die er zijn. Geen wonder dat veel van hun collecties zijn vernoemd naar beroemde prinsessen. De Cleopatra collectie combineert de warme gloed van rose goud met de lichte kleur van parelmoer. De sieraden krijgen een extra luxueuze uitstraling door ze af te zetten met een pavé zetting van briljant geslepen kleurloze diamanten. Het resultaat is stijlvol en toch verrassend draagbaar, wat betekent dat u nog meer van de elegante vormen kunt genieten.
 
Bekijk Moraglione collectie
 


 

Pianegonda Dorifora

Moderne architectuur en geometrische vormen hebben Pianegonda altijd al geïnspireerd bij het maken van hun sieraden. Voor de Dorifora collectie is dit niet anders. Het futuristische ontwerp wordt nog verder benadrukt doordat de sieraden zijn gemaakt van Sterling zilver. Deze is tot een hoogglans gepolijst zodat de stralen van de zomer zon de sieraden nog meer tot een eyecatcher maken. Naast hun opvallende vorm heeft Pianegonda ook veel aandacht besteed aan de draagbaarheid en het comfort. Hierbij is het mogelijk om de verschillende sieraden uit de Dorifora collectie gezamenlijk te dragen, maar ook individueel kunnen ze net dat beetje extra geven aan een outfit.
 
Bekijk Pianegonda collectie
 


 

Ju’sto

De zomer schijnt ook naar binnen in de ateliers van het innovatieve Italiaanse tassen merk Ju’sto. Frisse tinten en opvallende accenten domineren in de nieuwe collectie. Ze geven gelijk dat gevoel van ‘La Dolce Vita’ maar ze zijn meer dan mooi alleen. Ze zijn gemaakt van EVA, een synthetisch product dat niet alleen zacht, licht en waterdicht is, maar ook hypo-allergeen en antibacterieel. Vanwege het unieke concept van Ju’sto kunnen de tassen eenvoudig aan uw persoonlijke voorkeuren word aangepast dankzij verwisselbare elementen. Dit betekent dat u ook later, als we na de zomer niet meer aan de herfst ontkomen, de tas nog gemakkelijk aan kan passen.
 
Bekijk Ju'sto collectie