Type what you are searching for:

6 x een stijlvol vaderdaggeschenk

Een nieuwe gadget of toch iets persoonlijks voor Vaderdag? Waarom kiezen? Hét perfecte cadeau voor Vaderdag is zowel functioneel als stijlvol. Met zorg uitgekozen en met liefde geschonken, als blijk van waardering voor de vader in jouw leven. Of misschien wel voor jouw liefste soon to be papa! Vaderdag is hét moment om je waardering uit te spreken met een persoonlijk cadeau.
 
Laat zien hoeveel hij voor je betekent met een stoer, elegant of stijlvol geschenk uit onze collectie. We hebben alvast een kleine selectie gemaakt uit ons assortiment sportieve horloges, luxe pennen, stijlvolle manchetknopen en andere vaderdaggeschenken van de meest mooie merken. Ongeacht zijn stijl, een dierbaar sieraad of luxe accessoire past bij elk type vader.

 


 

Tijdloos tussen traditie en trendy

Met handgemaakte armbanden van dierlijk materiaal slaat Albanu al sinds 1928 een stijlvolle, tijdloze brug tussen trend en traditie. Uit originele materialen als paardenhaar, olifantenhaar, buffelhoorn en giraffenhaar dat contrasterend wordt verwerkt met leer, staal, goud, zilver of diamant is elke Albanu herenarmband een ode aan lef, kwaliteit, elegantie en dierlijke schoonheid. Gemaakt voor mannen die kwaliteit en originaliteit weten te herkennen te waarderen.

De Albanu armbandencollectie bestaat uit drie series: ‘Savanne’ met armbanden uit olifantenhaar, giraffenhaar en buffelhoorn. De maritieme serie ‘Kaap Hoorn’ heeft stoere armbanden waarin scheepstouw en exotisch vissenleer is verwerkt. ‘Equus’ is de naam van de bekende Albanu armbanden gemaakt uit paardenhaar en leer. Prijzen vanaf: € 175,-.


Bekijk Albanu collectie

 


 

SwissKubik Watchwinder Startbox

Om automatische horloges bij de tijd te houden wanneer het horloge niet om de pols gedragen wordt, is de SwissKubik Watchwinder Startbox een ideaal geschenk. Mooi en compact vormgegeven is de pasvorm van het roterende deel geschikt voor alle automatische horloges. Het horloge maakt in de SwissKubik Watchwinder 1800 rotaties per 24 uur. Tussen elke rotatiecyclus stopt de wachthouder automatisch in de oorspronkelijke verticale positie. De compacte watchwinder werkt op 2 batterijen die pas na drie jaar verwisseld hoeven te worden. Een LED-lampje aan de achterkant van de box geeft de resterende levensduur van de batterij aan. Prijs: € 450,-.

Bekijk SwissKubik collectie

 


 

Tijd als geschreven woord

Een unieke wandversiering en klok in één… Qlocktwo laat de tijd aflezen in woorden. De tijd is op moderne wijze weergegeven in een scherm van eeuwenoud leisteen. In een matrix van ogenschijnlijk willekeurige letters wordt de tijd met een interval van vijf minuten weergegeven. Vier lichtgevende stippen in de hoeken zorgen voor de minutenaanduiding. De body van de klok is gemaakt van gelakt hout waarop het leistenen front verwisselbaar is aangebracht. De leistructuur van de 45x45cm wandklok zorgt niet alleen voor een fascinerende uitstraling, maar ook dat geen twee klokken gelijk zijn. Op het weergeven van de tijd na, dan. Deze is bij Qlocktwo zeer secuur! Prijs: € 1.795, -.

Bekijk Qlocktwo collectie

 


 

Tissot Chrono XL, XL in stijl en sportiviteit

Met de Tissot Chrono XL ontwikkelde het Zwitserse horlogemerk een horloge met sportieve kenmerken in een vintage jasje. De wijzerplaat heeft lichte indexen op een donkere achtergrond waardoor de tijd met een snelle blik is af te lezen. De stalen kast van 45mm kreeg een donkere, krasbestendig pvc-coating. Mooi in contrast is de bruine zadelleren band met wit stiksel waardoor deze Tissot een krachtige, mannelijke uitstraling heeft. Met een waterbestendigheid tot 100 meter een perfect quartz-horloge voor liefhebbers van een sportief horloge met klassieke elementen. Prijs € 330,-.

Bekijk Tissot collectie

 


 

Signed with love

Deze Montblanc StarWalker Fountain vulpen is nieuw in onze collectie. De StarWalker collectie heeft onder het Montblanc-embleem een doorschijnende koepel, die doet denken aan de aarde gezien vanuit de ruimte. Als tweede stralende middelpunt kreeg de houder van de pen een elegante roségouden bies. De vulpen is handgemaakt uit zwart edelhars, en heeft een 14-karaats witgouden rhodium punt. 115 jaar nadat Montblanc in 1924 haar eerste handgemaakte vulpen maakte, vormt de StarWalker Fountain een nieuwe generatie vulpennen die zweeft in de hand en net als alle Montblanc producten staat voor ongeëvenaarde kwaliteit. Prijs: €440,-.

Bekijk Montblanc schrijfwaren

 


 

Montblanc manchetknopen Classic Collection

Mannen die goede overhemden dragen weten het: er gaat niets boven het klassieke overhemd met omgeslagen manchetten die je sluit met stijlvolle manchetknopen. Net als het dragen van een mooi horloge geeft ook het dragen van verfijnde manchetknoppen blijk van goede smaak en stijl. Tijdloos zijn de luxe Montblanc manchetknopen uit de Classic Collection. Deze square beauty’s (38082) zijn gemaakt van gerhodineerd zilver dat werd ingelegd met onyx. In de rand staat de MontBlanc merknaam gegraveerd. Dit geeft de klassieke manchetknopen een modern randje waardoor dit perfecte herengeschenk zowel harmoniseert met een smoking als met het zakelijke kostuum. Prijs € 315,-.
 
Bekijk Montblanc collectie