Type what you are searching for:

Van Hell verwelkomt IsabelleFa

Met het merk IsabelleFa haalt Van Hell een Duits topmerk in huis, wat met veel passie en ambacht de fraaiste sieraden uit edelmetaal maakt. Opvallend hierbij is dat de creaties van IsabelleFa stoer zijn, maar ook vrouwelijk.

Het merk kwam in 1992 tot leven door Hans-Georg Mössner en Isabelle Fagnoul, die elkaar in 1981 hadden ontmoet op de opleiding tot goudsmid in het Duitse Pforzheim. Ze trouwden en namen de leiding over van de sieraden manufacture die Hans-Georg’s vader al in 1955 had opgezet. Hierdoor heeft IsabelleFa alle kennis en kunde in huis om de meest prachtige sieraden tot in perfectie te maken.

Ondanks dat veel van de ontwerpen van IsabelleFa strak en tijdloos zijn, weten ze ook een speels element in te brengen. Diamanten spelen hierin vaak een centrale rol, als subtiel accent, maar soms ook in een wat prominentere rol. Zo hebben ze schakelarmbanden in hun collectie waarbij een schakel niet alleen van een ander kleur goud is, maar tevens gezet is met diamanten. Het maakt van het sieraad gelijk een eye-catcher, zonder dat het overdadig wordt.

Het merk biedt een volledig assortiment van ringen, armbanden, oorbellen en colliers, verdeeld over verschillende collecties, die zowel als set, als individueel uitstekend te dragen zijn. Bijzonder is ook de afwerking van ieder sieraad van IsabelleFa, waar het merk erg veel zorg en aandacht aan besteedt, want voor minder dan perfectie, doen ze het niet.

 

Bekijk IsabelleFa collectie