Type what you are searching for:

Genieten van de zonnige zomer

Inmiddels liggen de eerst tropische dagen al weer achter ons en kunnen we volop genieten van al het goede dat de zomer te bieden heeft. Van het maken van mooie reizen tot ’s avonds heerlijk genieten van de tuin, het hoort allemaal bij dit seizoen en deze sieraden en accessoires maken dat zelfs nog net even prettiger.


 

Story by Flyte

De tijd nemen we op onze klokken en horloges eigenlijk altijd op dezelfde manier waar, maar zeker tijdens zwoele zomerdagen is het soms prettig om de tijd op een totaal andere manier te ervaren. Story by Flyte geeft deze mogelijkheid, want hier zweeft de tijd, uitgebeeld door een metalen bol, over een ronde plaat gemaakt van naar keuze walnoten of eiken hout. Hoe en welke tijd de metalen bol aangeeft is aan u. Via een app stelt u het gemakkelijk in, en kunt u de uren weer laten geven, maar ook af laten tellen. Dit kan zowel liggend, hangend als staand, want Story by Flyte tart graag de wetten van de zwaartekracht. Word het dan uiteindelijk toch donker na een zomerse dag, dan straalt de klok licht uit dankzij de ingebouwde backlit module, waarbij u zelf de kleur in kan stellen.

Verkrijgbaar in onze winkel in Apeldoorn en Amersfoort.

 

 


 

Breitling Superocean Heritage II Chronograph 44 Ocean Conservancy Limited Edition

Breitling heeft niet alleen een naam hoog te houden als het gaat om uurwerken gefocust op de luchtvaart, want ook op het gebied van duikhorloges hebben ze een indrukwekkende reputatie. Recent sloeg het merk de handen in een met de Ocean Conservancy, om zo een concrete bijdrage te leveren aan het behoud van de oceanen. Dit doen ze onder andere met het uitbrengen van een gelimiteerde editie van de Superocean Heritage II Chronograph 44, waarvan een gedeelte van de opbrengst ten goede komt aan dit doel. Blauwe accenten komen uitstekend tot hun recht op de zilverkleurige wijzerplaat en een NATO-band in drie-kleuren blauw vormt de ‘finishing touch’. Een goed uitziend horloge dus waarmee u ook nog een bijdrage levert aan het leefbaar houden van onze oceanen.


Bekijk Breitling collectie

 


 

Montblanc x Pirelli Cabin Trolley

Montblanc staat natuurlijk al bekend om de stijlvolle tassen maar samen met het bandenmerk Pirelli hebben ze ook een mooie en toch robuuste cabin trolley ontwikkeld. Dankzij zijn bescheiden afmetingen mag het bij de meeste vliegtuigmaatschappijen gewoon mee als handbagage, terwijl het toch een riant volume biedt van 37 liter. Een slimme indeling van het interieur maakt het dat u waar ook ter wereld gemakkelijk uw spullen in en uit kunt pakken. Deze (gelimiteerde) trolley is gemaakt van blauw polycarbonaat, een licht en toch heel sterk materiaal, afgewerkt met zwart rubberen details voor extra bescherming en natuurlijk als verwijzing naar de samenwerking met Pirelli.

Verkrijgbaar in onze winkel in Apeldoorn.

 

 


 

Christiaan van der Klaauw Orion Lady Stardust

Staren naar de sterren; het is heerlijk om dat op een zwoele zomernacht te doen, maar met de Orion Lady Stardust van Christiaan van der Klaauw kan dat altijd en overal. Het merk was één van de eerste die aventurine, een bijzondere vorm van glas, gebruikte als wijzerplaat voor hun horloges. Het effect is adembenemend, want het lijkt alsof u diep in de ruimte kijkt. Dit wordt nog versterkt als er licht op de wijzerplaat valt, want dan komt het aventurine nog meer tot leven. Het geheel is gevat in een klassieke stalen kast, waarin ook het mechanische uurwerk zich bevindt. Een band van zwarte alligator maakt het geheel af.

 

Bekijk Christiaan van der Klaauw collectie

 


 

Daqi

Een vogel die alles kan zingen, van de laatste hits tot Mozart, Daqi kan het. Deze fraai vormgegeven en tot in detail afgewerkte vogel is eigenlijk een vermomming van een high-tech bluetooth speaker. Dat maakt het tot een prachtig object om bijvoorbeeld in uw tuin geheel in stijl te genieten van uw favoriete muziek. Het mooie aan de Daqi is dat deze geheel opgaat in het decor maar tevens ook een aanwinst is voor uw interieur. Helemaal omdat het tevens voorzien is van een lamp die een prachtig warm licht uitstraalt. Geen wonder dat dit slimme ontwerp de begeerde ‘Good Design Award’ heeft gewonnen. Eenmaal opgeladen kan je zeker 25 uur genieten van licht en geluid en middels een handige app is de Daqi ook te gebruiken als alarm klok.

Verkrijgbaar in onze winkel in Apeldoorn en Amersfoort.