Type what you are searching for:

De nieuwe ZYP-collectie van Tirisi

De rits is een uitvinding waar we dagelijks het voordeel van aan den lijve mogen ondervinden. Voor Tirisi vormde het tevens de inspiratiebron voor een opvallende sieraden collectie die nu ook bij Van Hell te bewonderen is; de ZYP. Door te spelen met goud, leer en edelstenen weet Tirisi de rits om te vormen tot een reeks dynamische sieraden, waaronder ringen, armbanden en kettingen.

Hoewel het speelse karakter de boventoon voert in de ZYP-collectie zijn ze op een zeer hoogwaardige en traditionele manier gemaakt en afgewerkt. Dit geeft de sieraden een kostbare uitstraling. Tirisi maakt in haar ontwerpen ook optimaal gebruik van de dynamiek van de verschillende kleuren goud. Zo wordt de rits zelf bijvoorbeeld uit gerhodineerd zilver vervaardigd maar zorgen details in roségoud net voor het juiste accent. Hierdoor is de ZYP helemaal van deze tijd, maar tegelijkertijd ook opvallend tijdloos.

Bij de armbanden werkt Tirisi met hoogwaardig kalfsleer, wat een casual effect geeft en de ZYP heerlijk gemakkelijk te combineren en te integreren maakt bij uw persoonlijke stijl.

 

Bekijk Tirisi collectie