Type what you are searching for:

Driemaal schitterend; de Royal Trinity van By R&C

Eenvoud kan soms leiden tot de meest krachtige ontwerpen en dat is ook het geval bij de Royal Trinity van By R&C; drie briljant geslepen diamanten sieren een glad-gouden ring.

De middelste briljant is hierbij groter dan de twee diamanten die ernaast zijn gezet, hetgeen een indrukwekkend effect geeft. De Royal Trinity is leverbaar is drie kleuren goud; wit, geel en rosé. Het mooie hiervan is dat iedere kleur een eigen karakter geeft aan het ontwerp en het accent net even ergens anders legt; het roségoud legt de nadruk op de rijkdom van het ontwerp, geelgoud eert de traditie en witgoud is misschien wel de meest moderne keuze, zelfs iets ingetogen vanwege de witte kleur van dit materiaal.

Ondanks de Engels-klinkende naam is By R&C een oer-Hollands bedrijf dat al ruim 70 jaar de mooiste sieraden met veel liefde en vakmanschap maakt. Wat ooit begon met het maken van zegelringen is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met een ruime collectie en een bijzondere band met diamanten. Dit zien we allemaal weer terug in de Royal Trinity, een sieraad dat zijn naam eer aan doet.
 

Bekijk R&C collectie