Type what you are searching for:

Staudt stunt met nieuwe modellen

In relatief korte tijd heeft Staudt de harten van menig horlogeliefhebber voor zich weten te winnen. Dat doet dit Twenthse merk met een ingetogen vormgeving, hoge kwaliteit en oog voor detail.

Nog niet zo lang geleden introduceerde Staudt de Praeludium Chronograph, die zich kon verheugen op een warm welkom en vele lovende reacties van de pers. Nu is de collectie aangevuld met een exemplaar waarvan de wijzerplaat is uitgevoerd in ‘British Racing Green.’ Tezamen met de bruine band doet dit denken aan de prachtige Britse sportwagens zoals ze gemaakt zijn door merken als Jaguar, MG en Triumph.
 
Ook voor de dames is er wat nieuws om van te genieten, want de Praeludium Petit is vanaf heden verkrijgbaar met een nieuwe wijzerplaat. Hier geen ‘British Racing Green’ maar opvallend diep blauw parelmoer. Het horloge krijgt hiermee nog meer uitstraling want niet alleen is de kleur prachtig, deze veranderd ook telkens onder invloed van wisselingen in het licht. Het staat verder in totale harmonie met de fraai gevormde wijzers en duidelijk te lezen cijfers, want zoals bij elke Staudt gaan schoonheid en functionaliteit hand in hand.
 

Bekijk Staudt collectie