Type what you are searching for:

MeisterSinger eert Amersfoort met nieuwe City Edition

Ze zijn inmiddels legendarisch geworden, de City Edition’s van het Duitse horlogemerk MeisterSinger. De in zeer beperkte oplage gemaakte horloges brengen een ode aan een bepaalde stad.

De City Edition 2019 van Amersfoort kenmerkt zich door een prachtige diepblauwe wijzerplaat, waarop één witte wijzer, het kenmerk van MeisterSinger, zijn ronde maakt. De kast is gemaakt van staal en heeft een diameter van 40 millimeter. Hierdoor komt niet alleen de wijzerplaat goed tot zijn recht, is de tijd gemakkelijk af te lezen, maar is het horloge ook niet te groot.

Aan de achterkant van deze MeisterSinger treffen we een doorkijkje aan naar het automatische uurwerk van Zwitserse makelij, met hierop afgebeeld de gebouwen die zo kenmerkend zijn voor Amersfoort; het Eemhuis, Onze Lieve Vrouwetoren en de Koppelpoort. Ook op de achterkant staat het unieke nummer van het betreffende horloge. Om het geheel af te maken is deze City Edition voorzien van een lichtbruine band gemaakt van hoogwaardig zadelleer. MeisterSinger maakt slechts 25 stuks van dit bijzondere horloge, waarbij het voor liefhebbers loont om er vroeg bij te zijn, want ervaring uit het verleden leert dat bij deze zeer gelimiteerde horloges de vraag het aanbod meerdere malen overstijgt.
 
Bekijk MeisterSinger collectie