Type what you are searching for:

Uitgelicht: Ebel Brasilia

In het rijke verleden heeft Ebel al menig stijlicoon voortgebracht. Wat te denken van de Classic Wave of 1911, maar ook de Brasilia hoort in dit rijtje thuis.

Dit horloge weet als geen ander stijlvol en sportief met elkaar te combineren tot één creatie. Recent heeft Ebel de Brasilia geheel opnieuw ontworpen. Liefhebbers van het merk weten dan dat het hierbij gaat om een evolutie van het ontwerp en zeker geen revolutie. De kracht van Ebel is al jaren te vinden in de sterke ontwerpen die in detail worden aangepast en hiermee nog steeds de tijdgeest weten te vatten.

De nieuwe Brasilia heeft nog steeds de kenmerkende kast, met subtiel afgeronde hoeken. Hiermee gaan charisma en draagcomfort hand in hand. De metalen band levert hier ook een belangrijke bijdrage aan en volgt uw pols nauwgezet. Dankzij de sublieme afwerking is de Brasilia ook meer een functioneel sieraad geworden dan een eenvoudig polshorloge.

Ebel lanceert drie variaties van de nieuwe Brasilia. De eerste betreft het geheel stalen model, met opaline wijzerplaat waarop de uren in Romeinse cijfers zijn weergegeven. Beide andere modellen hebben een wijzerplaat gemaakt van parelmoer waarop de uren worden aangegeven door diamanten. Het verschil tussen deze laatste twee modellen is dat bij één, in de zijkanten van de kast naast de wijzerplaat, diamanten zijn gezet voor een extra luxe accent. In alle gevallen wordt de nieuwe Brasilia aangedreven door een betrouwbaar en precies quartz uurwerk van Zwitserse makelij.

 

Bekijk Ebel collectie