Type what you are searching for:

De Van Hell Touch, de top drie van Ab van Hell

Wat zijn nu de favorieten van het Team van Van Hell Juweliers. Wij vroegen naar de top 3 van Ab van Hell.
 

Gemaakt uit passie

“Veel grote merken zijn ontstaan vanuit techniek en pure huisnijverheid. Door de passie van velen zijn ze groot geworden. Inmiddels zijn veel van deze merken uitgegroeid tot geld-gedreven conglomeraten. Uiteraard moet er geld verdiend worden anders kan een merk/bedrijf niet blijven bestaan. Maar er is een groot verschil of een merk vanuit passie en liefde voor het product opereert of dat rendement (meestal voor de aandeelhouders) de belangrijkste drijfveer is. Slaat passie voor techniek en het ambacht om naar passie voor rendement, dan gaat dit altijd ten koste van oprechte aandacht voor de dragers of draagsters van het product.”
 


 

Staudt Twenthe

“Om deze reden werken wij inmiddels alleen nog samen met merken die passie, kwaliteit en oprechte aandacht voor de klant als filosofie hanteren. Uiteraard geldt dit voor al onze merken, maar om persoonlijke redenen licht ik er een paar uit. Eén van de horloges die ik momenteel veel draag is de Praeludium Guilloche van Staudt Twenthe. Het is een roségouden horloge met een handgegraveerde zilveren wijzerplaat, voorzien van een roségouden afgewerkt mechanisch uurwerk met handopwinding. Dit horloge is gemaakt in een gelimiteerde oplage, gemaakt vanuit passie en liefde voor de techniek.”

 
Bekijk Staudt Twenthe collectie

 


 

Breitling

“Een van mijn ander favoriete horloges is de Navitimer 1 van Breitling. Voor mij is dit een iconisch horloge omdat het een krachtige uitstraling heeft en een grote verbinding laat zien met de rijke Breitling historie. Breitling is technisch zeer sterk. We zijn er dan ook erg trots op dat we diverse Breitling-modellen in onze collectie kunnen voeren.”

 
Bekijk Breitling collectie

 


 

Albanu

“Ik draag bijzonder graag mooie horloges, maar daarnaast weinig andere herensieraden. Uitzondering is een herenarmband vervaardigd van giraffenhaar. Deze is van het merk Albanu, dat gevestigd is in Monaco. De armbanden zijn zowel stoer als elegant. Albanu is in 1928 ontstaan vanuit de passie en het respect voor de originaliteit en schoonheid van de dierlijke materialen die het merk in haar sieraden verwerkt. Albanu maakt elegante, trendy armbanden van dierlijke materialen, waaronder olifantenhaar, paardenhaar, giraffenhaar, en combineert deze bijzonder materialen met goud, geborsteld staal, diamanten en leder.”
 
Bekijk Albanu collectie